Πρώτη επίσκεψη

Πρώτη επίσκεψη

Η πρώτη σας επίσκεψη στο ιατρείο είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη ενός υγιούς και όμορφου χαμόγελου. Αποτελείται από μια λεπτομερή εξέταση, κατά την οποία η ορθοδοντικός θα ασχοληθεί με τα ακόλουθα ζητήματα:

-- Υπάρχει ορθοδοντικό πρόβλημα;
-- Χρειάζεται θεραπεία τώρα ή πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη ανάπτυξη, την ανατολή των δοντιών ή άλλους παράγοντες ;
-- Τι είδους θεραπεία θα χρειαστεί για να διορθώσει το πρόβλημα;
-- Θα χρειαστούν εξαγωγές μόνιμων δοντιών;
-- Πόσο χρόνο θα κρατήσει η θεραπεία;
-- Πόσο θα κοστίσει;

Αν η ορθοδοντικός κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας, τότε προχωρά στην λήψη περεταίρω διαγνωστικών στοιχείων.

Αυτά είναι:

 

Eξωστοματικές φωτογραφίες

 

 

 

 

Ενδοστοματικές φωτογραφίες καθώς

 

 

και ψηφιακά αποτυπώματα από τα δόντια σας. 

Το ιατρειο μας ειναι μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα που διαθέτει ενδοστοματικό σαρωτή αποτύπωσης. (Trios της 3Shape). Πλέον τα αποτυπώματα λαμβάνονται ψηφιακά, σαρώνουμε (σκανάρουμε) δηλαδή τα δόντια και τα κλασσικά γύψινα εκμαγεία μελέτης δημιουργόυνται τώρα σε ψηφιακή μορφή. Η διαδικασία είναι γρήγορη, άνετη και ακριβής.
 
Με βάση τα αποτελέσματα των ψηφιακών διαγνωστικών, η ορθοδοντικός θα συζητήσει μαζί σας τις επιλογές της θεραπείας. Θα σας εξηγήσει τα βήματα που θα ακολουθηθούν, την αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας και το κόστος. Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας διασφαλίζει ότι θα λάβετε τη βέλτιστη φροντίδα για τις ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται ψηφιακά, με προσομοίωση του τελικού αποτελέσματος, το οποίο μπορείτε να δείτε πριν ακόμα ξεκινήσετε. Περισσότερες πληροφορίες για την ενδοστοματική αποτύπωση μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.3shape.com/en/dental-practice-solutions

Με τα στοιχεία αυτά, και σε συνδυασμό με τον κατάλληλο ακτινογραφικό έλεγχο, το σχέδιο θεραπείας σας είναι εξατομικευμένο και πλήρως προσαρμοσμένο στα μέτρα σας. Γιατί κάθε χαμόγελο είναι διαφορετικό!

Comments are closed.