Πρώτη επίσκεψη

Πρώτη επίσκεψη

Σας υποδεχόμαστε στο ιατρείο με σκοπό να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας προσφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις. Η πρώτη επίσκεψη αποτελείται από μια λεπτομερή εξέταση, κατά την οποία η ορθοδοντικός θα ασχοληθεί με τα ακόλουθα ζητήματα:

-- Υπάρχει ορθοδοντικό πρόβλημα;
-- Χρειάζεται θεραπεία τώρα ή πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη ανάπτυξη, την ανατολή των δοντιών ή άλλους παράγοντες ;
-- Τι είδους θεραπεία θα χρειαστεί για να διορθώσει το πρόβλημα;
-- Θα χρειαστούν εξαγωγές μόνιμων δοντιών;
-- Πόσο χρόνο θα κρατήσει η θεραπεία;
-- Πόσο θα κοστίσει;

Αν η ορθοδοντικός κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας, τότε προχωρά στην λήψη περεταίρω διαγνωστικών στοιχείων.

Αυτά είναι:

 

Eξωστοματικές φωτογραφίες

 

 

 

 

Ενδοστοματικές φωτογραφίες καθώς

 

 

και αποτυπώματα από τα δόντια για την
κατασκευή εκμαγείων μελέτης

Το ιατρειο μας ειναι μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα που διαθέτει ενδοστοματικό σαρωτή αποτύπωσης. (Trios της 3Shape). Πλέον τα αποτυπώματα λαμβάνονται ψηφιακά, σαρώνουμε ( σκανάρουμε) δηλαδή τα δόντια και τα κλασσικά γύψινα εκμαγεία μελέτης δημιουργόυνται τώρα σε ψηφιακή μορφή.

 

Αυτό συνεπάγεται λιγότερη δυσφορία για τον ασθενή, μεγαλύτερη ακρίβεια στο σχεδιασμό της θεραπείας, προσομοίωση του αποτελέσματος της θεραπείας από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, καθώς και κατασκευή ορθοδοντικών μηχανισμών μεγαλύτερης ακριβείας, χρησιμοποιώντας αυτά τα ψηφιακά αρχεία. Περισσότερες πληροφορίες για την ενδοστοματική αποτύπωση μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.3shape.com/en/dental-practice-solutions

Με τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό και με τον κατάλληλο ακτινογραφικό έλεγχο, η ορθοδοντικός σας δημιουργεί ένα σχέδιο θεραπείας εξατομικευμένο και πλήρως προσαρμοσμένο στα μέτρα σας. Γιατί κάθε χαμόγελο είναι διαφορετικό!

 

Comments are closed.