ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

Ενδιαφέρεστε για Ορθοδοντικούς σε Άγιος Στέφανος και στα Βόρεια Προάστια;  Στο σύγχρονο ορθοδοντικό ιατρείο μας στην Κηφισιά, παρέχουμε υψηλής ποιότητας ορθοδοντικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για την άνεση και την ευκολία σας.

Η Ορθοδοντικός Μαίρη Ζαφειροπούλου, συνδυάζει μια σωστή διάγνωση μέσω της επιστήμης και της κλινικής εμπειρίας, με την καινοτομία, για να προσφέρει όμορφα χαμόγελα σε αρμονία με τη λειτουργία και την υγεία των δοντιών, σε ασθενείς από Άγιος Στέφανος και Βόρεια Προάστια.

Από το 2014, εφαρμόζει ψηφιακά υποστηριζόμενες ορθοδοντικές θεραπείες σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, παρέχοντας πλήρως εξατομικευμένη ψηφιακή ορθοδοντική θεραπεία με σιδεράκια στην εσωτερική ή στην εξωτερική πλευρά των δοντιών, ή με διαφανείς νάρθηκες.

Εάν αναζητάτε ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, σας προσκαλούμε για μια πρώτη ορθοδοντική επίσκεψη στο ιατρείο μας.

Tags: Ορθοδοντικοί Άγιος Στέφανος, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Η ορθοδοντικός Μαίρη Ζαφειροπούλου, διατηρεί ιατρείο στην Κηφισιά και Βόρεια Προάστια από το 2013.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1999 και, στη συνέχεια, σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο, απ’ όπου αποφοίτησε το 2005.

Ειδικεύτηκε στην ορθοδοντική ενηλίκων και παιδιών στην Πανεπιστημιακή Κλινική Sahlgrenska Akademin στο Göteborg της Σουηδίας, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2011. Μετά την ειδίκευσή της, εργάστηκε ως ορθοδοντικός στην ίδια κλινική.

Από το 2014, εφαρμόζει ψηφιακά υποστηριζόμενες ορθοδοντικές θεραπείες σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, παρέχοντας πλήρως εξατομικευμένη ψηφιακή ορθοδοντική θεραπεία με σιδεράκια στην εσωτερική ή στην εξωτερική πλευρά των δοντιών, ή με διαφανείς νάρθηκες.

Στόχος της είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας ορθοδοντικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας μια σωστή διάγνωση μέσω της επιστήμης και της κλινικής εμπειρίας, με την καινοτομία, για να σας προσφέρει όμορφα χαμόγελα σε αρμονία με τη λειτουργία και την υγεία των δοντιών.

Το ιατρείο εξυπηρετεί ασθενείς από Άγιος Στέφανος και Βόρεια Προάστια, πολλά σημεία της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

 

Tags: Μαίρη Ζαφειροπούλου, Ορθοδοντικός Άγιος Στέφανος | ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Θεραπείες

Ο πιο γνωστός μηχανισμός είναι τα ακίνητα μεταλλικά σιδεράκια. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι και...
Είναι μια πιο αισθητική επιλογή για εφήβους και ενήλικες ασθενείς, αλλά και για παιδιά. Κατασκευάζονται από...
Αποτελούν την πιο εξελιγμένη αισθητική επιλογή. Αόρατα από την εξωτερική πλευρά, τοποθετούνται...
Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετικά αισθητική επιλογή. Η θεραπεία γίνεται με τη χρήση διαδοχικών ναρθήκων. Οι νάρθηκες...

 

 

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας

ΗμέραΏρες
Δευτέρα 16:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τρίτη 16:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τετάρτη 16:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Πέμπτη 16:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Παρασκευή 16:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο Κλειστό
Κυριακή Κλειστό