ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΥΚΗ

 

Ψάχνετε για Ορθοδοντικούς στην Πεύκη και στα Βόρεια Προάστια έχοντας ως σημείο αναφοράς την ποιοτική ορθοδοντική φροντίδα σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον;

Στο ιατρείο μας, παρέχονται ολοκληρωμένες ορθοδοντικές υπηρεσίες σε ασθενείς όλων των ηλικιών έχοντας τον ίδιο στόχο με τον δικό σας: ένα όμορφο, υγιές, δια βίου χαμόγελο!

Σε συνδυασμό με μια σωστή διάγνωση, η Ορθοδοντικός Ζαφειροπούλου Μαίρη εξυπηρετεί ασθενείς από Πεύκη και Βόρεια Προάστια εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας, όπως η θεραπεία με γλωσσικά (εσωτερικά) σιδεράκια και οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign. Οι θεραπείες μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Εάν αναζητάτε ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΥΚΗ, σας προσκαλούμε για μια πρώτη ορθοδοντική επίσκεψη στο οδοντιατρείο μας, για να μάθετε περισσότερα για τους διάφορους ορθοδοντικούς μηχανισμούς και τις θεραπείες που προσφέρουμε!

Tags: Ορθοδοντικοί Πεύκη, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΕΥΚΗ

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΕΥΚΗ

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΥΚΗ

Η Ζαφειροπούλου Μαίρη, ορθοδοντικός με ιατρείο στα Βόρεια Προάστια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1999 και, στη συνέχεια, σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο, απ’ όπου αποφοίτησε το 2005.

Ειδικεύτηκε στην ορθοδοντική ενηλίκων και παιδιών στην Πανεπιστημιακή Κλινική Sahlgrenska Akademin στο Göteborg της Σουηδίας, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2011. Μετά την ειδίκευσή της, εργάστηκε ως ορθοδοντικός στην ίδια κλινική.

Από το 2013, διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στα Βόρεια Προάστια και παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτική ορθοδοντική κλινική στο κέντρο της Στοκχόλμης. Η Ορθοδοντικός Ζαφειροπούλου Μαίρη παρέχει ποιοτική ορθοδοντική φροντίδα, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον εξυπηρετώντας ασθενείς από Πεύκη και λοιπά Βόρεια Προάστια.

Σε συνδυασμό με μια σωστή διάγνωση, η Ορθοδοντικός εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας, όπως η θεραπεία με γλωσσικά (εσωτερικά) σιδεράκια και οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign. Οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Tags: Μαίρη Ζαφειροπούλου, Ορθοδοντικός Πεύκη | ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΥΚΗ

Θεραπείες

Ο πιο γνωστός μηχανισμός είναι τα ακίνητα μεταλλικά σιδεράκια. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι και...
Είναι μια πιο αισθητική επιλογή για εφήβους και ενήλικες ασθενείς, αλλά και για παιδιά. Κατασκευάζονται από...
Αποτελούν την πιο εξελιγμένη αισθητική επιλογή. Αόρατα από την εξωτερική πλευρά, τοποθετούνται...
Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετικά αισθητική επιλογή. Η θεραπεία γίνεται με τη χρήση διαδοχικών ναρθήκων. Οι νάρθηκες...

 

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας

ΗμέραΏρες
Δευτέρα 15:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τρίτη 15:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τετάρτη 15:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Πέμπτη 15:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Παρασκευή 15:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο Κλειστό
Κυριακή Κλειστό